Followers

Rabu, 30 Jun 2010

Top Goal Scorer in World Cup 2010


1. David Villa - 5goals

2. Thomas Mueller - 4goals

3. Wesley Sneijder - 4goals




Di mana kah ROONEY,TORRES n RONALDO???!!!!

World Cup 2010 Schedule

Last of 16


Ahad, 27 Jun 2010

unlucky Korean,lucky 4 GHANAian!!


waka waka!!
kini,aku punye smangat asia down,slps Korea tersungkur di tangan Uruguay
walaupun Korea mmpyai byk pluang score,ttp di sia2kn bgtu shaja.
permainan cntek yg dtjuknn psukan Korea telah dtjukkan..ttp serangan bls phk lwn tidk dpt dikekang lg.
2 jaringan oleh Luis Suarez memastikan Uruguay ke suku akhir..

jgn sedey2 park ji sung..


kini,
tgl satu saja team benua afrika ke prgkt strusnya iaitu Ghana
waka waka..
hope tem ni bole pegi jao dalm wc2010..hore hore


  

        K.P Boateng scored a goal..hobeng jang hobeng!



                                               
                                                     Da 'Black Star' menscorekn gol brmkna  4 Ghana
                                                                            in extra tym..   

Guitar Chord Mengenangmu - Kerispatih




INTRO :D C Am Bm A/C# D

Cadd9
Takkan pernah habis…air mataku…
Cm Bm E
Bila kuingat….tentang dirimu…..
Am
Mungkin hanya kau yang..tahu….
D
Mengapa sampai….saat ini…
G
Ku masih sendiri….

(#)

Cadd9
Adakah di sana…kau rindu padaku….

Cm Bm E
Meski kita kini ada di dunia berbeda…

Am
Bila masih mungkin waktu ku putar…

G D
Kan ku tunggu dirimu…

REFF I :

G Bm
Biarlah ku simpan..sampai nanti aku…

Am
Kan ada di sana…tenanglah dirimu….

Cm
Dalam kedamaian….

D Bm E
Ingatlah cintaku…kau tak terlihat lagi….

Am D
Namun cintaku abadi….

Back to (#) , Reff

Int : G F Em D/F# C Bm A Bb D E

REFF II :

A C#m
Biarkan ku simpan….sampai nanti aku….

Bm
Kan ada di sana…tenanglah dirimu…

Dm
Dalam kedamaian….

E C#m F#
Ingatlah cintaku…kau tak terlihat lagi…

Bm E
Namun cintamu abadi….

Coda : E A


aku tujukan lgu ini spesel 4 my sweety gf..SYAKIRA HANA
i relly mish u.. :(
lg 2 mggu saje lg,hope u bsabar n diberikn kekuatn..
aminn

Selasa, 22 Jun 2010

Bile Ct Rebut KCT

Semalam HM ade siarkan name pembida untuk plat bernombor KTC dan salah sorang daripada pembida tu tak lain dan tak bukan cik ct kte yang makin lame makin lawo..adoiai..Die cakap name ni feng shui die baek sebab gabungkan name die dengan hubby die, Datuk K dan Ct Nurhaliza.

 zaman mude belia

Dengar cite jugak yang bidaan minima nye ialah RM10k,wow, terjojol biji mate, tapi kalau dah kaye tu banyak tu sikit je bagi dorang kan. Kalau aku pulak, nak jugak kan plat name aku, so kene daftar kereta kat JB lak gamaknye, JBR..huu~

pasangan bahagia~


 ayu sungguh ct




Ape-ape jela, moge cik ct eh bukan puan ct terus sukses selalu dan bile lagi nak adakan konsert??

CR Sungguh Kelakor Golmu

hahahah..hahaha...tu je aku mampu lakukan bile tengok gol ke-g yang dijaringkan CR or Cristiano Ronaldo mase perlawanan tadi North Korea vs Portugal.. Macam buat aksi lak rasenye, adoiai. Ape-ape pun, Portugal dah menunjukkan kemampuan die yang sebenarnya dengan membelasah Korea habis-habisan. Memang mengkagumkan, awesome, cool. Adik kecik aku Kili pon sorak gembira tengok gol semua tu. 

cr yg sungguh macho..ehh


Kesian gak kat North Korea sebab pade 1st half memang dorang dah tunjukkan aksi yang menarik dan banyak peluang untuk menjaringkan gol. Sayangnye takde peluang dan mungkin kurang pengalaman bermain dengan pasukan yang bertaraf dunia. Satu tepukan yang gemuruh buat Korea ape-ape pun sebab dah menunjukkan semangat yang kental untuk berjuang dalam WC kali ni . Segulung sekalung tahniah~~

Ahad, 20 Jun 2010

Season 2 : Gigitan Berahi Si Tikus

Semalam, adik aku yang paling kecik sekali name die Zikry tapi member die panggil Kili so sejak tu la name ni melekat kat adik manje aku sorang kene gigit tikus lagi. Hadoii. Semakin mengganas tikus kat umah aku ni, aku mase tu tengah mamai-mamai, hana tepon banyak kali kali kejut aku suruh teman die tengok bola..hahah..hana..hana..bola memang die minat, die cakap nak tengok skil pemain, baru boleh praktikkan.

aku dan kili waktu mude-mude

Sambung kat citer adik aku tadi, habis tangan budak ni kene gigit sampai darah-darah, mak ayah aku yang tidor kat luar gak semua terjaga dan operasi mencari tikus durjana tu bermula. Adik aku punya pasal seawal pukul 5 pagi, habis semua cangkul, parang, unggun api (melebih pulak) dalam operasi ni. Tapi tak jumpe gak. Hebat betol tikus sekarang melarikan diri. Dulu banyak jugak tikus ni, tapi takde lak die serang-serang dan giget2 ni.

Sekali lagi bawak lah pergi klinik nak pergi injek lagi tapi doktor tu cakap tak payah sebab injek dulu tahan sampai setahun. So doc tu kasi ubat kuning jer la. Tak tahu ubat ape.Layan~~

Keputusan Kemasukan ke Universiti 2010/2011

Keputusan ke universiti telah di bukak buat pelajar lepasan diploma dan matrikulasi semalam. Adik aku dapat UKM kos Mekanikal engineering. Alhamdullilah satu lagi bakal jurutera bakal lahir dalam keluarga kami. Insyaallah. Banyak persiapan yang perlu dilakukan dan yang paling penting sekali persiapan mental dan fizikal. Kalau di matrikulasi dulu, kawasannya amat kecik dan terkawal. Di universiti aku pasti korang semua akan kena kejutan budaya terutama sekali dari segi pergaulan sebab kat sini takde sape akan larang/halang korang dari terjebak dari budaya positif atau negatif.

Di kampus juga korang yang kene cari pensyarah dan pensyarah tak akan cari korang. Walaupun korang akan ada penasihat akademik, tapi tak semestinya die akan cari korang melainkan korang kena carik sendiri, di ulang sekali lagi. Semua korang kene lakukan sendiri, kalau result teruk pun paling minima korang akan dibuang u , takde lagi kaunseling akan cari korang nak bagi ceramah lagi, semua di atas tangan korang.

Selain itu, ramai pelajar yang masuk u akan terkena kejutan budaya dari segi pergaulan dan tahap kebebasan macam aku cakap tadi. Ramai kawan aku yang dulu, bila masuk u mula mewarnakan rambut dan bergaul bebas macam keluar clubbing dan sebagainya. Kalau korang kat universiti cawangan korang tak akan rase macam ni sebab jumlah korang mase tu kecik jadi senang nak kawal. U ni sangat besar dan luas walaupun tak luas mane sebenarnya.

 Gambar KTC nite

Bagi yang sebelum ni tinggal di kampung dan kurang shopping complex dan sebelum ni memang pandai berjimat, teruskan lah di u, jangan terpengaruh sangat dengan rakan sebaya membeli belah. Beli secara berhemah or hujung semester ni nanti kelaparan la korang or ikat perut sebab tak cukup duit nak makan.Serious..


hana di gym

Apapun, niat mesti betoi. Korang datang nak belajar bukan nak enjoy. Nak enjoy bile2 boleh. Jangan dah terhantuk baru nak tergadah. Gud luck to all of u. Selamat menuju ke alam universiti.~~

Messi Vs Guinea Pigs

Tadi aku baru je lepas layan Youtube sebab tak tahan dengan kekalahan Cameroon vs Danmark. Seriously aku rase Cameroon banyak peluang gile nak jearingkan gol tapi cume penyudah je takde. Sedih2. Kalau korang tengok or perati or sekali imbas perasan tak muke penyerang Argentina Lionel Messi ni same sikit dengan guine pigs. Selama ni aku pikir gak, kat mane ea aku selalu perasan muke guinea pigs ni, rupenye same dengan pemain terhandal dunia. Jum layan gambor~

Isnin, 14 Jun 2010

Jerman Terbaik!!

Semalam baru aku rase demam WC bermule. sebelum ni team favourite yang dikatakan bakal memenangi WC mempamerkan aksi yang kurang bertenaga dan pertahanan dan serangan yang mengecewakan.Tak kire la Diego Maradona ke Messi ke Rooney ke, semua maen macam taik.hahaha.

Terbaik la Jerman. Tak sia-sia aku sokong.Jerman menang 4-0 ke atas Australia. Baru aku tahu yang Australia tergolong dalam team Asia iaitu dibawah AFC. Macam pelik pulak, yela dorang kan majoriti pendatang yang berkulit putih dan putih dan putih lagi.Nak cerita sejarah Australia?? Macam pelik je.hahaha..layan je la .Anda pule ape team favourite anda??

Tenkiu Mr.google

Ahad, 13 Jun 2010

Robert Green is not gud...haha

bodoh nye green c keeper england...huh

Jumaat, 11 Jun 2010

Will Young a Sissy?


Have you seen the mv of will young at MTV recently? OmG..nothing i can describe about this mv except for sissy vs titty. I dont know what the main purpose the mv director to make him singing in the middle of crowd while his hand moving around like girl i think. Its so demn bad to see a nice song with unappropriate mv. 

He deserved better as like i say before, he got a unique voice and a very nice song but unfortunately a bad mv. I hope that something can be made to the mv such a remake although it will cost a lot of money but it deserved a satisfaction.

Joe Cole TIDAK ke MU...


* Deal agreed in principle before player flew out to the World Cup
* England midfielder's move will be completed if he passes full medical
* Three-year, £80,000-a-week contract laden with incentives


The midfielder put pen to paper on an £80,000-a-week, three-year deal before flying out to South Africa with England’s World Cup squad.

The sensational free transfer has been kept under wraps by both parties because the agreement is dependent on Cole being able to prove his fitness when he returns from the World Cup.

ut, in order to insure themselves from the England midfielder suffering a serious injury on World Cup duty, Arsenal insisted on inserting a clause that means Cole must pass a more stringent, full medical when he returns from South Africa for the deal to be officially completed.

The move has ended Tottenham, Manchester United,Manchester City and Liverpool hopes of signing one of the most coveted free agents on the market this summer. 

Despite mixed messages from Harry Redknapp over the past week about making a move for Cole, it is understood that the player had talks with Spurs but did not receive an offer.

Wenger is a huge admirer of Cole’s technical skills and ability to play in any of the three advanced midfield positions in his favoured 4-2-3-1 formation.

The Arsenal manager’s only concerns were Cole’s wage demands and long-term fitness. The 28-year-old missed most of 2009 with knee ligament damage and has not completed a full competitive 90 minutes since February.

Although Cole will join second-tier earners Robin van Persie, Arshavin and Gallas – in the unlikely event the Frenchman stays - as one of the best-paid players at Emirates Stadium, he will still be a long way short of captain Fabregas, who is on £110,000-a-week.

Arsenal made it clear in contract talks with Cole’s camp last week that they were unwilling to shatter their salary structure for a player with a chequered recent fitness record.



But the deal will include performance-related bonuses triggered by getting in the top four, winning the BPL or the Champions League.

Ironically, part of the reason Chelsea let the midfielder go was because they would not bow to Cole’s demands for a 50 per cent hike on the £80,000-a-week he was earning at Stamford Bridge. BPL champions made one offer midway through the season which was rejected, and there has been no further offer made.

Cole’s signing is viewed by Arsenal in a similar way to the deal that brought Sol Campbell from Tottenham in 2001.

The club are willing to sanction such high-level wages because the deal does not involve a transfer fee and there is hope that Cole’s vast international experience and seven years spent with serial winners Chelsea will rub off on a dressing room that has not won a trophy in five years.

It is also a populist move because it increases the English contingent in a squad that has only one home-grown regular first-teamer in Walcott.

Selasa, 8 Jun 2010

Video Lucah Ariel Peter Pan Dan Luna Maya

Technology experties conforming that the video sex between Luna Maya an Indonesian actress with popular lead singer to a popular band named Peter Pan was real and no super-impose or adobe photoshop and so on. Its kinda a shame as Indonesian have a large Muslim population in the worlds and the leaked of their sex video through facebook become a phenomenon in Indonesia.

At first their denied it and Luna Maya with pale face told media that the girl inside the clip was not her as she doesnt have a butterfly tatto. But technology gave them how smart world today and nobody can cheat to technology.

 Here a link to both videos, made this thing as a warning to Malaysian artist not take a video like this in the future.

Nilai kan lar sendiri

Tgk la sndrik

Top 10 Billboard 2010

1.OMG-Usher feat Will.i.am

 Click Here to Download









 2.California Gurls- Snoop Dogg Feat Katy Perry

Click Here to Download






3. Airplanes - B.o.B feat Hayley Williams

Click Here to Download









4. Your Love Is My Drug- Ke$ha

 Click Here to Download









5. Break Your Heart- Taio feat Ludacris

Click Here to Download

 6. Alejandro- Lady Gaga

Click Here to Download







7. Nothin' on You- B.o.B feat Bruno Mars
 Click Here to Download










8. Bulletproof- La Roux
 Click Here to Download










9. Hey Soul Sister- Train

Click Here to Download






10. Not Afraid - Eminem
Click Here to Download

Girl's Generation 2nd Mini Album: Genie

Another Mini Album From Girl's Generation featuring song genie which has a cute dance movements and eye-catching and can make your nose bleeding.

Link To Download:
Genie Album-Mediafire

Girl's Generation Mini Album: Gee

A mini album from Girl's Generation : Gee. Cute songs and no regret to downloads.

Songs included:
1.Gee
2.Him Nae!
3.Dear Mom
4.Destiny
5.Lets Talk About LOVE

Link To Download:

Gee Album -Mediafire

Anime: Baka to Test to Shokanju

Description:

Tell about a boy that thrown into last classes in his school and he with his friends fight to show the world that grade is not important if u have determination to success in life.

Link to Downloads:
Mediafire-Episode 1

Adobe Photoshop SDK CS5

Adobe Photoshop software, the professional image-editing standard and leader of the Photoshop digital imaging line, delivers more of what you crave. Groundbreaking creative tools help you achieve extraordinary results. Unprecedented adaptability will let you custom-fit Photoshop exactly to the way you work. And with more efficient editing, processing, and file handling, there's no slowing you down.

Developers will need to meet the requirements before proceeding with converting a plug-in conversion:

* Adobe Photoshop CS4 Windows
* Adobe Photoshop CS4 SDK
* Microsoft Visual Studio 2005 Professional Edition (64 bit tools installed)
* Microsoft Windows Vista 64

The SDK provides details in converting the Dissolve example plug-in. See the "Making 64 bit plug-ins" page in the documentation section of the SDK after downloading. 


Link To Download:

Adobe Photoshop CS5

Ahad, 6 Jun 2010

me wif her...hehe~~

I LOVE U HUNY!!!
I mISH U!!!
huk3!!

kUcinG dan LeLaki??

Jika anda mahu MEMAHAMI lelaki, cuba lah baca sampai habis...
Lelaki ini boleh diibaratkan seperti seekor KUCING JANTAN. Mengapa?

1) Kucing jantan suka dibelai.
~ Ya, memang lelaki suka sangat dibelai oleh perempuan, tak kira la awek ke, isteri ke, ibu ke...
Memang mereka suka dibelai tetapi AWAS, mereka mungkin akan mencakar anda jika anda mengasarinya. Jadi berlembut la dengan lelaki. Mereka tak suka yang wanita kasar.

2) Kucing jantan kuat makan & cepat lapar
~ Kucing memang kuat makan & akan mudah menjadi cepat lapar. Jadi, paham ajelah, bukan setakat makanan sehariannya aje yang perlu dijaga, "makanan" batinnya juga perlu dicukupkan. Jadi, jagalah makan minumnya.

Seorang suami suka masakan isterinya. Kepada yang bertitle Girlfriend, belajarlah masak dari sekarang. Yang bertitle isteri, masak lah untuk suami jika tidak mahu dia mencari lain. Jika tak tahu, belajarlah. Tak sia-sia kalau tambah ilmu rumahtangga ni.



3) Kucing jantan kuat tidur
~ Lelaki memang kuat tidur (tp ada juga yang jenis tak kuat sngt, tp bilangannya amat sikit). Dan kerana itu, bagilah peluang kepada lelaki untuk tidur secukupnya, jika tidak, ada yang akan mengamuk lebih teruk lagi jadi seperti kucing, dia tidak akan mengamuk tetapi akan beralih tempat tidur. Anda mahu suami anda beralih tempat tidurnya ka? Jadi, jangan kacau time dia tidur.

4) Kucing jantan kuat merayap
~ Lelaki juga sama seperti kucing (selalunya lah).. Mereka gemar merayap & melepak, selalunya dengan kawan2 (ni tak sama dengan kucing). tetapi sebagai penjaga kucing, selalunya kita akan melepaskan kucing kita keluar, kerana kita tahu dia akan pulang sendiri. Begitu jugak lelaki. Agak sama kan???

TETAPI, jika kucing mahal/baka baik, selalunya kita akan mengurungnya di dalam sangkar kan. Cuba kita lepaskan dia, confirm dia akan lari sebab dah jumpa kebebasan. Kesimpulannya, janganlah "kurung" lelaki.

5) Kucing jantan mahal/baka baik makan Friskies, kucing jantan kampung makan ikan lauk nasik
~ Sama cam lelaki, ada lelaki tastenya camni, ada lelaki tastenya camtu. Kita kena faham taste lelaki itu dahulu, sebelum kita buat satu relationship dengan dia. Kite kena saling memahami.



6) Kucing jantan tak suka dipaksa
~ Ermmm, ni memang sangat2 betul. Sama cam lelaki, lelaki ni amat pantang dipaksa. Dia paksa tak ape, (tengok kucing, dia akan mengiow kat tuannya selagi tak dapat makanan). Macam kucing, kita takleh paksa dia tidur, takleh paksa dia makan & takleh peluk dia dengan paksa.. Nanti kena cakar babe!!! Janganlah memaksa lelaki.

Bagi dia space dia tp dalam masa yang sama pantau. Jangan sampai dia main kayu 3 plak.

7) Kucing jantan ada perasaan ingin tahu (curiosity)
~ Kalau kucing suka melihat benda-benda pelik dan lari untuk memegangnya, samalah dengan lelaki. Mereka suka mencuba benda yang baru dan benda yang tak pernah mereka rasa. Tengok sahaja Mat Gian, lebih 85% adalah org lelaki. Lelaki ni kan ada otak kan.... Lu pikirlah sendiri mana yang baik dgn yang buruk kan.

8) Kucing jantan akan merebut kawasan mereka
~ Ini selalu dalam kes lelaki samseng la ataupun Along. Nak rebut2 kawasan. Mereka nak tunjuk ego mereka. Biasalah lelaki ni mesti nak tunjuk ego mereka. Layan!!!!



9) Kucing jantan ada yang ego/buat bolayan kat tuannya/org sekeliling
~ Kucing juga ada ego mereka. Tengok kalau kita panggil ia, "miow, miow mari sini", (kalau time ia tak lapar), mampus ia nak datang kat kita. (lainlah kalau memang kucing tu dengar kata/educated) . Kalu kita kejar, ia akan lari. Macam lelaki jugak, makin dikejar, makin dia nak lari dari kita. Nama pun lelaki, mereka takkan nak tunduk, lebih2 lagi kepada perempuan. For sure anda kenal lelaki anda, guna la bermacam cara untuk lembutkan hati mereka. Tapi bukan minta mereka tunduk dengan kita ya.. Mereka perlu dihormati.

10) Kucing jantan takkan pernah setia kat seekor kucing betina
~ Kalau diikutkan ini tak berapa sama, tp ada persamaannya. Ikut kajian, hampir 78% (berdasarkan majalah Cleo keluaran bila ntah), lelaki takkan akan kahwin dengan girlfriend pertama dia (pls note: secara specificnya bukan cinta pertama tp first girlfriend pertama dia). Begitu juga dengan lelaki yg modern (of coz) dan bkn yang conservative, selalunya tidak akan berkahwin dgn first girlfriend dia. Tetapi ada juga la species lelaki yang memang setia pada yang satu dari girlfriend pertama & jenis taknak tukar-tukar girlfriend/isteri (yang tu tak ikut perangai kucing la).

fikir-fikirkanlah.......



credit to resepilelaki.blogspot

Khamis, 3 Jun 2010

Guitar Chord Teka Silang Kata - Aizat

Aizat - Teka Silang Kata


C                    G
Aku ingin bermimpi denganmu
C                  G
Ke awana untuk teman bintang bulan
F    
Kerananya lebih terang sinarnya
G                     C
Dengan kehadiran kau dan aku

C                    G
Bagiku kaulah yang terindah
C              G
Manisnya senyuman anugerah Tuhan
F
Memarakkan api dalam diriku
G                      C
Tak pernah aku sangka ada

C            G
Asingnya buatku
C                    G
Asyik memikirkan dirimu


(chorus)
G             Am          F
Kau umpama susun silang kata
G
Yang terakhir untukku
Am          F
Sekian lama ku mencari
G
Rupa-rupanya di depanku
Am          F
Hidup ini tak bererti
Am        F
Jika tiada cinta di hati
Am            G
Untuk terus ku teguh berdiri


C                    G
Bagiku kaulah yang terindah
C              G
Manisnya senyuman anugerah Tuhan
F
Memarakkan api dalam diriku
G                      C
Tak pernah aku sangka ada

C            G
Asingnya buatku
C                    G
Asyik memikirkan dirimu


(chorus)


C            G
Dan tak kira apapun
Am               F
Yang terjadi dalam mimpiku
C        G
Usahlah ia berakhir
Am        G
Tanpaku memilikmu


(chorus 2x) 

Guitar Chord Selamat Malam - Faizal Tahir


Artist - Faizal Tahir
Song - Selamat Malam

C            Bb
Biarkan berlalu
      F        C
Semua kepedihanmu
     C       Bb
Lelapkan matamu
F          C
Biarkan mimpi membawamu
C
Ke mana kau mahu

C         Bb
Selamat malam
     F         C
Tidurlah sayangku
C           Bb
Siang kan tiba bercahaya
     F             C 
Bermula baru semua untukmu

C            Bb
Biarkan berlabuh
   F            C
tirai kisah semalam
       C               Bb
Yang indah itu ada padamu
F             C
Dengan setiap impian dan harapan
F         Gm
Selamat malam
     Bb         F
Tidurlah sayangku
F          Gm
Siangkan tiba bercahaya
     Bb            F
Bermula baru semua untukmu


D                           A
Kan ku menjadi arjuna dalam mimpi-mimpimu
C                                       G
Kan ku panah tepat ke jiwamu atas nama cintaku
D                               A
Pari-pari ku utus bawa kau ke sini lagi
C                              G
Terhapus semua air mata dengan senyuman

F
Woooo...
Gm          
Selamat malam sayang
Bb
Selamat malam kasih
F
Selamat malam sayang

F
Woooo...
Gm
Selamat malam sayang
Bb
Selamat malam kasih
F
Selamat malam sayang

F      Gm
Woooooooooo...
     Bb        F
Tidurlah sayangku
F          Gm
Siangkan tiba bercahaya
     Bb               F
Bermula baru semua untukmu

F         Gm
Selamat malam
      Bb       F
Tidurlah sayangku 

Selasa, 1 Jun 2010

Arteta mjadi buruan MU plak!!





Manchester United are set to make a move for Everton midfielder Mikel Arteta this summer.

The Spaniard is negotiating a new contract with Everton but with talks hitting a standstill United manager Sir Alex Ferguson could ask Toffees boss David Moyes if he would sell the 28-year-old, according to 
The Mirror.

Arteta still has two years remaining on his current Everton contract but a fine season has United, Arsenal and Manchester City interested in the midfielder.

Despite a strong connection with Moyes, Arteta could desire an exit from Godison Park  in order to play Champions League football next season and earn consideration for a Spain call-up.

While Ferguson would not steal a player with Arteta from his good friend Moyes, should Everton conclude that they will not be able to keep the midfielder they could let him go for about £10 million.

With Cesc Fabregas looking to return to Barcelona this summer, Arsenal believe that Arteta could replace the void left when their captain departs.

Despite City’s interest it would be unlikely that the Toffees do business with the Eastlands club after the Joleon Lescott transfer saga last summer.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails