Followers

Rabu, 30 November 2011

Phenomenon of Nazmi Faiz Mansor

wah wah wah..
si mamat kecik mirip2 kaka ni femes btol ye lps sukan sea jakarta.
tp dia mmg terbaek la walaupn baru umur 17 tahun.salute bro!!

Apakah yg best sgt dgn Nazmi ni??!!


1. Muda lg beb! 17 tahun dah main malaysia.
2. Long pass dan short pass yg accurate. Player   yg terima bola x payah gerak2 dah, tunggu je.
3. Midfielder yg kreatif. Bukak game kiri dan kanan.
4. Tenang dalam semua gerakan. Tidak tergopoh2.
5. Mcm rupa KAKA sikit.kekekeke!!
6. Aset pasukan bolasepak Malaysia.
7. Berkebolehan membuat sepakan padu dan deras.
8. Jgn buat kontroversi bro!!haha
9. Pair kan dgn Safiq Rahim. Mesti terbaek midfield Malaysia!
10. Majulah Bolasepak utk Malaysia!!




 kejayaan mempertahankan pingat emas sukan sea jakarta lalu








Gol pertama beliau utk Malaysia!! Wonderful!!


credit to: BolaSepak Malaysia FB Fanpage
                 Wikipedia

Isnin, 28 November 2011

10 minit yang tragis!!!

Begitulaah tajuk post arini..
bunyinya begitu menyedihkan, duka, lara dan merana.
Itulah yang terjadi kepada pasukan Olimpik Malaysia yang kecundang 2-3 di tangan Bahrain.
Walaupun mendahului 2-0 hasil jaringan Nazmi Faiz dan Mahali Jasuli, serta kelebihan 11 pemain setelah seorang pemain Bahrain menerima kad merah. Tetapi, bola itu bulat. Apa-apa pun boleh terjadi..
Oleh itu, terimalah keputusan dengan pasrah wahai rakyat Malaysia..
Teruskan sokongan terhadap Harimau Malaya..AAUUMM..


p/s: beginilah perasaan rakyat Malaysia!! COME ON HARIMAU MALAYA!!!

Rabu, 23 November 2011

Malaysia vs Syria

Setelah pulang dgn pingat EMAS di kalung, hari ini skuad Harimau Muda akan bertemu Syria dlm pusingan kelayakan Sukan Olimpik London 2012. Dgn kejayaan yg di bawa pulang dari Jakarta, ia akan memberi tonik kpd mereka utk melakar kemenangan pada mlm ini. jom beramai-ramai ke Stadium Bkt Jalil...ooooOO..Maaa..Laayy...Siaaaa....auMMM!!!!




dgn ini juga, disertakan link utk tgk streaming bg rakyat malaysia yg kt oversea sane..
juga utk yg x dpt g stdium n tgk tv kt rumah..haha
kick-off : 8.45pm Malaysia Time

malaysia vs syria

Selasa, 22 November 2011

Garuda Diterkam Harimau Lagi!!

tanggal 21.11.2011..
memori paling bermakna buat pasukan bolasepak Malaysia malahan semua rakyat Malaysia, pingat emas bolasepak masih kita pegang. Kemenangan 4-3 menerusi sepakan penalti sudah cukup untuk rakyat Malaysia menjulang hero-hero tanah air..merekalah hero-hero disebalik pasukan ini...


credit to: fanpage bolasepak malaysia

Isnin, 21 November 2011

Mimpi Yang Sempurna - Peter Porn (cover)

hello guyz..
sbg student yg belajo mcm2 hari2 ngadap buku n lecture,ape slhnye kalo we release tnsion by doing gud activities.this is one of our aktiviti,jamming..ahhahha
kitorg ni pon xde la terer sgt main alat muzik.tp try la.hahaa
ape kate layan performance ktorg ni.haha
vokalist tu jgn komen mcm2.haha.


okey guyz!!
see you'll next tym!

Sabtu, 19 November 2011

korea best bro!!

south korea..
have u been there..




there are many low promotion to go there..
so,check out this site

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails