Followers

Rabu, 28 Julai 2010

My dream car

huhu
wlopn ak still stdy lg,ak turut mbyagkn mmliki kereta2 trsbut
My Dream Car.hehe


1. subaru impreza






so,mulai dr skg,ak kne stdy sunguh2 tuk mndpt kete idaman ini
hehehe~~~
anda bagaimana??

Ahad, 25 Julai 2010

Trimas Suam2 Milo!!

hehe..
anab angola mndpt award ke2 .hi3
bggeny saye,,
lbeyh2 lg dtrima dr suam2 milo aka my sweetie meetiee gf aka anab angola 2.ha3
tq dear.
muahsss.

Jumaat, 9 Julai 2010

HoLLaND!! HolLAnD!! hOllAnd!!


GO GO GO!! ORanje!!




aku SokOng HoLLand 101%
go Go HollAnd!!
gMbatE!
OyeH!

Isnin, 5 Julai 2010

my first time!! hah!!


tenkiu bebeh 4 da award!!
hehehe
leb u so moch!! muahhk2



 kene jawab lak intebiu ni kan, lets gone dude 

 1.Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni.

Arigato koizamasss,law ade ,nk lg...,,
2.Sila beri award kepada 5 blogger yang lain


 3.Bagaimana anda boleh digelar blog yang best and great?
mmg lar,da lme taw da..hahahahahah
Anda mungkin juga meminati:

Di sebalik World Cup 2010

underground of WC2010
read this link

important to us!!

㋛ Pertemuan Kalah Mati Rabu Ini



Rabu ini dan awal pagi Khamis akan menemukan 4 buah pasukan yang akan mewakili negara masing-masing untuk menjulang Piala Terulung dalam arena bola sepak iaitu World Cup. Penantian peminat di seluruh dunia akan tertumpu pada perlawan separuh akhir antara Uruguay bertemu Belanda dan Jerman bertemu Sepanyol.

Perlawanan yang dinanti-nantikan mestilah pertemuan antara Jerman dan Sepanyol yang merupakan gergasi bola sepak dunia. Sepanyol yang merupakan pasukan ke-3di dunia. Yang pasti,pendahulu gol ialah Jerman diikuti dengan Argentina, Belanda, Brazil dan Portugal.

Perlawanan antara Sepanyol dan Jerman akan berlangsung pada 7/7/10 dan Belanda dan Uruguay ialah 6/7/10.
Semoga sukses pade Jerman walaupun aku minat Villa..hehehe...Layan~ ღ






Ahad, 4 Julai 2010

Kenapa Gol Sepanyol Tak Diterima?


Sesape yang tengok wc semalam mesti ade faith yang Sepanyol akan menang kan. Walaupun aku percaye Sepanyol akan menang tapi juz 50% je sebab tengok persembahan Spain yang x berape konsisten dengan hanya meledakkan 1 gol je dalam kebanyakan perlawanan.

Tapi isu sekarang ialah kenape gol Spain tak di kira semalam? Dah lari-lari kawan tu seronok sangat alih2 kene sepak sekali lagi. Ikut cakap-cakap, gol pertame Spain tak leh pakai sebab ade 3 pemain menuju ke kotak penalti serentak. Mengikut rules die, kene sepak dulu, baru pemain lain boleh menyebok. Tapi memang sadis tengok. Kedua-dua pasukan sama-sama menyerang dan sama-sama ade peluang untuk menjaringkan gol. Ternyata strategi Spain iaitu 4-4-3 berjaye jugak semalam.

Sekalun tahniah Spain~~

Jumaat, 2 Julai 2010

Judi Bola: Belanda VS Brazil


Malam ni dan seterusnye akan berlangsungnye perlawanan antara  8 pasukan yang akan berentap ke suku akhir dan bermula dengan perlawanan antara Brazil dan Belanda. Aku rase due-due same hebat dan mempunyai strategi masing-masing. Game mungkin akan menjadi sedikit bosan macam perlawanan antara Portugal dulu sebab 2-2 pasukan akan bermain dengan secara berhati-hati.

Hopefully, Belanda akan cube sebaik mungkin untuk menang game malam ni.Huu~Ketakotan..

Brasil
07-06-2010 Tanzania 1 - 5 Brasil
16-06-2010 Brasil   2 - 1 Korut
21-06-2010 Brasil   3 - 1 Ivory coast
25-06-2010 Portugal 0 - 0 Brasil
29-06-2010 Brasil   3 - 0 Chile

Belanda
05-06-2010 Belanda 6 - 1 Hongaria
14-06-2010 Belanda 2 - 0 Denmark
19-06-2010 Belanda 1 - 0 Jepun
25-06-2010 Cameroon 1 - 2 Belanda
28-06-2010 Belanda 2 - 1 Slovakia



Kekuatan / predict awal perlawanan Bra dgn Bel
Belanda : 217  51%
pro
Brazil :  208  49%
kontra

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails