Followers

Selasa, 22 Jun 2010

Bile Ct Rebut KCT

Semalam HM ade siarkan name pembida untuk plat bernombor KTC dan salah sorang daripada pembida tu tak lain dan tak bukan cik ct kte yang makin lame makin lawo..adoiai..Die cakap name ni feng shui die baek sebab gabungkan name die dengan hubby die, Datuk K dan Ct Nurhaliza.

 zaman mude belia

Dengar cite jugak yang bidaan minima nye ialah RM10k,wow, terjojol biji mate, tapi kalau dah kaye tu banyak tu sikit je bagi dorang kan. Kalau aku pulak, nak jugak kan plat name aku, so kene daftar kereta kat JB lak gamaknye, JBR..huu~

pasangan bahagia~


 ayu sungguh ct




Ape-ape jela, moge cik ct eh bukan puan ct terus sukses selalu dan bile lagi nak adakan konsert??

CR Sungguh Kelakor Golmu

hahahah..hahaha...tu je aku mampu lakukan bile tengok gol ke-g yang dijaringkan CR or Cristiano Ronaldo mase perlawanan tadi North Korea vs Portugal.. Macam buat aksi lak rasenye, adoiai. Ape-ape pun, Portugal dah menunjukkan kemampuan die yang sebenarnya dengan membelasah Korea habis-habisan. Memang mengkagumkan, awesome, cool. Adik kecik aku Kili pon sorak gembira tengok gol semua tu. 

cr yg sungguh macho..ehh


Kesian gak kat North Korea sebab pade 1st half memang dorang dah tunjukkan aksi yang menarik dan banyak peluang untuk menjaringkan gol. Sayangnye takde peluang dan mungkin kurang pengalaman bermain dengan pasukan yang bertaraf dunia. Satu tepukan yang gemuruh buat Korea ape-ape pun sebab dah menunjukkan semangat yang kental untuk berjuang dalam WC kali ni . Segulung sekalung tahniah~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails