Followers

Selasa, 22 Jun 2010

CR Sungguh Kelakor Golmu

hahahah..hahaha...tu je aku mampu lakukan bile tengok gol ke-g yang dijaringkan CR or Cristiano Ronaldo mase perlawanan tadi North Korea vs Portugal.. Macam buat aksi lak rasenye, adoiai. Ape-ape pun, Portugal dah menunjukkan kemampuan die yang sebenarnya dengan membelasah Korea habis-habisan. Memang mengkagumkan, awesome, cool. Adik kecik aku Kili pon sorak gembira tengok gol semua tu. 

cr yg sungguh macho..ehh


Kesian gak kat North Korea sebab pade 1st half memang dorang dah tunjukkan aksi yang menarik dan banyak peluang untuk menjaringkan gol. Sayangnye takde peluang dan mungkin kurang pengalaman bermain dengan pasukan yang bertaraf dunia. Satu tepukan yang gemuruh buat Korea ape-ape pun sebab dah menunjukkan semangat yang kental untuk berjuang dalam WC kali ni . Segulung sekalung tahniah~~

1 comments:

hanaKir@ berkata...

heheheh..pesta2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails