Followers

Isnin, 10 Mei 2010

Lagu Pelik Kartun AlIh Suare

Korang mesti penah tengok kartun kan misalnye kartun Jepun yang di alih bahase macam shin chan,ninja boy,fukuchan,hagemaru dll, part aku paling rase klakor gile babeng dalam kartun tu bile part die nyanyi.Hadoiii.
 Hancor gile. Ntah pape yang dinyaynyinye misalnya lagu Air Pasang Pagi, Jong Inai dan lagu yang direka sendiri yang sangat menyakitkan hati, picing lari, nada ntah pape. Hadoiii. Ntah sape lar yang sanggup ' sumbangkan ' suare mereka dalam tv macam nie.Kalau aku jumpe orang tue, aku nak die nyanyi kat tengah orang ramei puas2. Puas hati aku. HUH.

PS :Naseb TAk nYanYi laGu KameLia

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails